051 888 133 | 040 888 489

DostavaREDNI POGOJI (dostava za območje Slovenije):

Za spletna naročila nad 199€ je dostava brezplačna. (Brezplačna dostava nad 199€ ne velja za kaminske peči).

Splošna cena dostave znaša 4€ (DDV že vključen v ceno).
Cena dostave težjih artiklov je 5€ (DDV že vključen v ceno).


KAKO TUDI DO BREZPLAČNE DOSTAVE?

Do brezplačne poštnine tudi z nakupom izvijačev Unior. Na voljo za gratis dostavo sta dve garnituri.

1.)  Izvijači nikljani Unior (cena: 10,99 €) - https://www.misaron.si/izvijaci-unior-617033

2.) Izvijači TBI Unior - (cena: 19,99 €) - https://www.misaron.si/izvijaci-unior-611985

V košarico dodajte izvijače iz povezave in odbili bomo strošek dostave!


Brezplačno dostavo boste prejeli tudi ob nakupu določenih izdelkov, ki nosijo značko "brezplačna dostava".
KAJ POMENIJO STATUSI OB  DOBAVI?

  • 1-3 dni >> Artikel boste na vaš naslov prejeli v enem do treh delovnih dni.
  • 2 -5 dni >> Artikel boste na vaš naslov prejeli v dveh do pet delovnih dni.
  • Dostava: 1 dan >> Artikel boste na vaš naslov prejeli naslednji delovni dan, lahko pa ga tudi sami dvignete na našel naslovu.
  • Dobava po naročilu >> Za artikel ni splošnega roka dostave. O dostavi vas bomo obvestili na vaš email ali telefon.
  • Dobava po plačilu >> Preden vam sporočimo dan dobave, je potrebno izvesti plačilo po predračunu. To običajno velja za orodja visokega cenovnega razreda.

  • Na zalogi pri dobavitelju / proizvajalcu >> Artikel je na zalogi pri dobavitelju v tujini ali pri domačem proizvajalcu. Dobavni rok se podaljša v proizvajalčev - običajno 7-10 dni v kolikor ima proizvajalec artikel na zalogi.

  • Razprodano. Na voljo spet kmalu! >> Izdelek je razprodan, vendar se kmalu pričakuje nova dobava, zato so naročila še vedno možna.
  • Rezervacije za novo dobavo >> Za artikel ni točnega datuma kdaj bo na zalogi oz. na voljo za prodajo. Izdelek je visoko povpraševan, zato ga je vseeno možno naročiti, vendar z daljšim dobavnim rokom.


Vsi dobavni roki so predvideni v običajnih razmerah. V kolikor določen artikel v trenutku naročila ni dobavljiv, vas bomo obvestili in vam sporočili predviden rok dobave.

Preverjate rok dostave? V kolikor se je dobavni rok podaljšal (običajno zaradi trenutne ničelne zaloge) vas bomo obvestili.

V kolikor niste prejeli nobenega obvestila na vaš email, potem je tudi možno, da niste oddali naročila! 


KAKO POTEKA DOSTAVA?


Zaključeno naročilo v najkrajšem možnem času odpremi blago. Rok dobave je označen na strani izdelka.

Za večino izdelkov velja rok dobave 2-4  (5) delovne dni. Za izdelke, kjer je navedeno, da so na zalogi pri dobavitelju / proizvajalcu se podaljša dobavni rok na najmanj 7 dni (delovnih) - odvisno od dobaviteljeve oziroma proizvajalčeve ažurnosti dostave orodja (Običajno 7- 10 delovnih dni).

Nam je  v interesu, da stranka čim hitreje prejme blago, vendar lahko pride do zapletov in paket ne pride na vaš naslov v rečenem roku. Za vsa odstopanja  dobavnih rokov se že vnaprej opravičujemo.

Kjer je označeno rok dobave 1 dan boste naročen artikel prejeli naslednji dan ali pa ga lahko dvignete takoj na našem naslovu.

Vsi dobavni roki so predvideni vnaprej in se lahko zaradi nedobavljivosti artikla tudi podaljšajo do ponovne zaloge artikla.

V primeru, da je znesek vašega naročila manjši, si pridržujemo pravico, da rok dostave podaljšamo za dan ali dva, da v tem času ekonomično razporedimo in povežemo dostavo od dobaviteljev do nas še s kakšnim drugim naročilom.


O odpremi - pripravi in nato pošiljanju paketa, vas bomo obvestili na vaš email.

Prav tako boste nato prejeli email obvestilo iz strani dostavne službe GLS, kjer boste prejeli tudi predviden čas dostave.

Na dan dostave (zjutraj) boste prejeli tudi SMS obvestilo o predvidenem času dostave.Pakete dostavlja naš pogodbeni partner GLS, razen vozičke z ali za orodje, ki jih dostavljamo s Hitro pošto Slovenskih železnic.


Možen tudi prevzem na sedežu podjetja, a se je potrebno predhodno najaviti.