051 888 133 | 040 888 489

Dostava


OBVESTILO!

Do nadaljnjega Osebni prevzem blaga ni možen!


STROŠEK DOSTAVE (dostava za območje Slovenije):

Za spletna naročila nad 199 € je dostava brezplačna.

 • Dostava lažjih izdelkov (do 2 kg) znaša 3,20 €  (DDV že vključen v ceno).
 • Splošna cena dostave znaša 3,80 € (DDV že vključen v ceno).
 • Cena dostave težjih artiklov je 4,50 € (DDV že vključen v ceno).

Pakete dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije, ali GLS. Vozičke za orodje ter delovne pulte dostavljamo s Hitro dostavo Slovenskih železnic.

Vozičke za orodje & delovne pulte dostavljamo preko dostavne službe “Slovenske železnice – dostava malih pošiljk” , ki pa ne omogoča plačila po povzetju, zato je za vozičke potrebno predplačilo.

Vrtna palisada - pri naročilu nad 4 garniturami vrtnih palisad, poteka dostava z Dostavno službo Slovenskih Železnic - podobno kot pri vozičkih je zato potrebno predplačilo.

Kolesarsko orodje Unior, ki ga najdete v kategoriji Orodje za servis koles, je dobavljivo samo po naročilu v Unior. Kolesarsko orodje v Unior naročamo samo po prejetem plačilu, plačilo po povzetju za kolesarsko orodje ni možno. Pri naročanju kolesarskega orodja vzemite v obzir, da traja dobava od 14 do 30 dni.


Dostava na Hrvaško

Naročeno blago dostavljamo tudi na Hrvaško.

Strošek dostave znaša 8 € ali 10 € za težje pošiljke.

Odkupnine za Hrvaško niso mogoče - potrebno je plačilo vnaprej.

Dostava na Hrvaško ni mogoča za Vozičke za orodje, delovne pulte ter kaminske peči.


NAČINI DOSTAVE

Naročeno blago lahko na našem naslovu osebno prevzamete, paket lahko dostavimo na vaš naslov z dostavno službo Pošte Slovenije, ali pa ga pošljemo v vam najbližji paketomat PS.

Prevzem blaga - ko bo naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas bomo obvestili preko spletne trgovine s spremembo statusa naročila v : PRIPRAVLJENO ZA PREVZEM. Prevzemi so možni v delovnem času med 10:00 in 17:00.

Dostava na vaš naslov - paket pripravimo in ga pošljemo na vaš naslov s dostavno službo, ki običajno dostavi naslednji delovni dan. Paket je iz naše strani oddan, ko prejmete obvestilo o spremembi statusa naročila v: ODPREMLJENO.

Dostava v paketomat - Za dostavo v paketomat ob oddaji naročila vpišite naslov paketomata (naslov lahko izberete iz spodnjega seznama). 

Paketomati Pošte Slovenijehttps://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Seznami/PS%20Paketomat%20-%20seznam%20za%20naslavljanje.pdf

Kako prevzeti pošiljko POŠTE SLOVENIJE

Prevzem paketa 1. korak

Nakupujte po spletu


Nekateri trgovci še ne ponujajo možnosti dostave v paketomat. V tem primeru bodite pozorni na pravilen zapis naslova.

Prevzem paketa 2. korak

Sledite pošiljki


Na telefon boste prejemali informacije, kje se nahaja vaša pošiljka.

Prevzem paketa 3. korak

Prevzemite pošiljko


S pomočjo svoje unikatne kode, ki jo prejmete v SMS sporočilu, lahko prevzamete svojo pošiljko​ v PS Paketomatu


Storitev Moja dostava – moja izbira vam omogoča, da lahko spremenite dostavo vaše pošiljke, tudi ko je ta že na poti k vam.

V SMS ali elektronskem sporočilu prejmete povezavo do spletne aplikacije Moja dostava – moja izbira, v okviru katere lahko za paket določite drug naslov ali način dostave paketa.

 

Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi

 • Dostava na drug naslov – kateri koli naslov v RS.
 • Prevzem na pošti.
 • Dostava v PS Paketomat (24 PS Paketomatov po SLO).
 • Dostava na bencinski servis (114 BS Petrol).
 • Dostava na dogovorjeno mesto (terasa/balkon, garaža, lopa, pred vhodom …).
 • Dostava na izbran datum (na voljo trije različni datumi).


KAKO TUDI DO BREZPLAČNE DOSTAVE?

Do brezplačne poštnine tudi z nakupom izvijačev Unior. Na voljo za brezplačno dostavo so garniture.

1.) Izvijači nikljani Unior https://www.misaron.si/izvijaci-unior-617033

2.Izvijači CR Unior  - https://www.misaron.si/garnitura-izvijacev-unior-617021

3.) Izvijači TBI Unior  - https://www.misaron.si/izvijaci-unior-611985

V košarico dodajte izvijače iz povezave in odbili bomo strošek dostave!KAJ POMENIJO STATUSI OB  DOBAVI?

 • 1-3 dni >> Artikel boste na vaš naslov prejeli v obdobju med enim do treh delovnih dni. Običajno v dveh.
 • 2 -6 dni >> Artikel boste na vaš naslov prejeli v dveh do šest delovnih dni.
 • Dostava: 1 dan  // oz. Pošljemo takoj >> Artikel boste na vaš naslov prejeli naslednji delovni dan, lahko pa ga tudi sami dvignete na našel naslovu.
 • Dobava po naročilu >> Za artikel ni splošnega roka dostave. O dostavi vas bomo obvestili na vaš email ali telefon.
 • Dobava po plačilu >> Preden vam sporočimo dan dobave, je potrebno izvesti plačilo po predračunu. To običajno velja za orodja visokega cenovnega razreda.

 • Na zalogi pri dobavitelju / proizvajalcu >> Artikel je na zalogi pri dobavitelju v tujini ali pri domačem proizvajalcu. Dobavni rok se podaljša v proizvajalčev - običajno 7-14 dni v kolikor ima proizvajalec artikel na zalogi. Če proizvajalec izdelka nima na zalogi, potem sporočijo predviden datum dobave.

 • Razprodano. Na voljo spet kmalu! >> Izdelek je razprodan, vendar se kmalu pričakuje nova dobava, zato so naročila še vedno možna.
 • Rezervacije za novo dobavo >> Za artikel ni točnega datuma kdaj bo na zalogi oz. na voljo za prodajo. Izdelek je visoko povpraševan, zato ga je vseeno možno naročiti, vendar z daljšim dobavnim rokom.


Vsi dobavni roki so predvideni v običajnih razmerah. V kolikor določen artikel v trenutku naročila ni dobavljiv, vas bomo obvestili in vam sporočili predviden rok dobave.


Preverjate rok dostave?

V kolikor se je dobavni rok podaljšal (običajno zaradi trenutne ničelne zaloge) vas bomo obvestili.

V kolikor niste prejeli nobenega obvestila na vaš email, potem je tudi možno, da niste oddali naročila! KAKO POTEKA DOSTAVA?


Zaključeno naročilo v najkrajšem možnem času odpremi blago. Rok dobave je označen na strani izdelka.

Za večino izdelkov velja rok dobave 1-3  delovne dni. Za izdelke, kjer je navedeno, da so na zalogi pri dobavitelju / proizvajalcu se podaljša dobavni rok na najmanj 7 dni (delovnih) - odvisno od dobaviteljeve oziroma proizvajalčeve ažurnosti dostave orodja (Običajno 7- 14 delovnih dni).

Nam je  v interesu, da stranka čim hitreje prejme blago, vendar lahko pride do zapletov in paket ne pride na vaš naslov v rečenem roku. Za vsa odstopanja dobavnih rokov se že vnaprej opravičujemo.

Kjer je označen rok dobave "TAKOJ" boste naročen artikel prejeli naslednji delovni dan ali pa ga lahko dvignete takoj na našem naslovu - po prejetju obvestila.

Vsi dobavni roki so predvideni vnaprej in se lahko zaradi nedobavljivosti artikla tudi podaljšajo do ponovne zaloge artikla.

V primeru, da je znesek vašega naročila manjši ali pa gre za manj prodajne izdelke, si pridržujemo pravico, da rok dostave podaljšamo za dan ali dva, da v tem času ekonomično razporedimo in povežemo dostavo od dobaviteljev do nas še s kakšnim drugim naročilom.


O odpremi - pripravi in nato pošiljanju paketa, vas bomo obvestili na vaš email - prejeli boste obvestilo o spremembi statusa naročila.

Prav tako boste nato prejeli email obvestilo iz strani dostavne službe, kjer boste prejeli tudi predviden čas dostave.

Na dan dostave (zjutraj) boste prejeli tudi SMS obvestilo o predvidenem času dostave.