051 888 133 | 070 199 888

BATERIJSKO / ELEKTRIČNO ORODJE

Izbira med baterijskim in električnim orodje je lahko zelo zahtevna. Nihče noče biti pri delu omejen in bo tako izbral baterijsko različico. Ampak a je to vedno prava izbira?

Prednosti električnega orodja: ČAS UPORABE - ker je priključeno na električno omrežje, nam ni treba skrbeti za polnjenje orodja. Tudi ko se mudi, orodje ne potrebuje odmora. DOSLEDNOST - dosleden vir energije pomeni, da bo orodje vedno sposobno delovati s 100% učinkovitostjo. ZMOGLJIVOST - konstanten vir napajanja omogoča tudi, da so lahko določena orodja sposobna izjemne moči primerne tudi za težja opravila. 

Prednosti baterijskega orodja: BREZŽIČNOST - glavna prednost tega tipa orodja je zagotovo brezžično delovanje, kar pomeni, da ni potrebno skrbeti za električno povezavo do orodja. Svoboda pri delu omogoča prosto in neovirano gibanje. TEŽA - akumulatorsko orodje je lažje v primerjavi z električnim, ki je pogosto težje in bolj obremenjujoče za roke. MANJ OPREME - manj ali nič kabla na delovišču prinese večjo varnost delavcev.

Za vaš naslednji delovni podvig pa lahko izbirate med profesionalnimi stroji, razdeljenimi na razrede:

Prikazujem 1 do 50 od 1426 (29 strani)