051 888 133 | 040 888 489

Garancija

UNIOR

Uniorjeva garancija - kaj je zajeto

Za orodja UNIOR jamčimo, da so brez napak v izdelavi in materialih.

Kako dolgo velja kritje

Ta garancija velja vso življenjsko dobo orodij UNIOR. Preneha pa veljati ko izdelek postane neuporaben zaradi vzrokov, ki niso povezani z napakami v izdelavi ali materialih.

Kaj ni zajeto

Ta garancija ne zajema ovkar zaradi napačne uporabe, zlorabe in običajne obrabe. Družba Unior ne odgovarja za nobeno naključno ali posledično škodo.

Običajna obraba

Orodja UNIOR se pogosto uporabljajo v najzahtevnejših pogojih. Izdelki UNIOR se lahko ob uporabi v zahtevnih pogojih čez čas obrabijo in so potrebni servisiranja, ki ga ta doživljenjska garancija ne zajema.


GRAPHITE

Vso električno orodje znamke Graphite nosi 2 letno garancijo.


POPAR

Blagovna znamka Popar nosi 2 letno garancijo.


Mannesmann

Garancija na orodje Mannesmann velja 10 let. 


MAKITA

V kolikor ste kupili orodje Makita v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da skozi kratek spodnji vprašalnik (Okvir je povezan s proizvajalcem Makita) popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo iz enega na tri leta! Podaljšanje garancije na skupno 3 leta velja za izdelke Makita ob katerih ste prejeli zelen list za podaljšanje garancije. V kolikor lista niste prejeli, potem podaljšanje ni možno (izredne promocijske akcije, akumulatorji, polnilniki, pribor,....)

Garancijske pogoje za orodje Makita si preberite tukaj.


DEWALT

V kolikor ste kupili orodje DEWALT v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran za podaljšanje garancije DEWALT, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


MILWAUKEE

Orodju Milwaukee zelo enostavno in brezplačno podaljšate garancijo na njihovi uradni strani za podaljšanje garancije, naredite si račun in izpolnite podatke..METABO

Popolnoma brezplačno lahko podaljšate garancijo za vaše orodje podaljšate na 3 leta s registracijo orodja na povezavi Metabo Garancija


STANLEY

V kolikor ste kupili orodje STANLEY v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran za podaljšanje garancije STANLEY, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


BOSCH

V kolikor ste kupili orodje Bosch v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran Bosch, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


BLACK & DECKER

Garancija za orodja Black & Decker velja 24 mesecev od dneva nakupa.