070 199 888 | 051 888 133

Garancija

SERVIS

Trenutno žal še nimamo svojega servisa, zato se v primeru težav obrnite na pooblaščene serviserje po Sloveniji. Vso orodje kupljeno pri nas, ima v Sloveniji svoj pooblaščen servis.


GARANCIJA

Tukaj boste našli vse potrebne informacije glede garancije in garancijskih pogojev pri posameznem proizvajalcu orodja.

Poiščite proizvajalca svojega orodja in pozorno preberite navodila!


 MAKITA 

Garancija orodja Makita velja eno leto.

Za vsa servisna vprašanja glede Makite, se obrnite direktno na generalni servis na Brnčičevi 17 v Ljubljani. Na tem naslovu vam bodo v roku enega leta od nakupa orodja popravili ali zamenjali kakršnokoli priznano reklamacijo. Vedno priporočamo, da se obrnete na uradni servis Makite (Brnčičeva 17, Ljubljana), saj bodo tam najhitreje rešili vašo težavo ali okvarjen izdelek. Ostali pooblaščeni servisi Makite po Sloveniji si lahko vzamejo več časa ali pa izdelek ne popravijo popolno.

Več informacij o Makita servisnem servisu najdete tudi tukaj - https://www.makita.si/makita-servisni-center.html

  • V kolikor ste kupili orodje Makita v naši trgovini, vam predlagamo, da skozi kratek spodnji vprašalnik (Okvir je povezan s proizvajalcem Makita) popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo iz enega na tri leta!
  • Podaljšanje garancije na skupno 3 leta velja za izdelke Makita ob katerih ste prejeli zelen list za podaljšanje garancije.
  • V kolikor lista niste prejeli, potem podaljšanje ni možno (izredne promocijske akcije, akumulatorji, polnilniki, pribor,....) - v večini primerov lasten uvoz originalnih izdelkov od tujih uradnih zastopnikov  - ZA VAS VEDNO IŠČEMO NAJUGODNEJŠO PONUDBO ! Za takšne izdelke velja eno letna garancija. Pri teh izdelkih je v opisu navedeno - "GARANCIJA: 1 LETNA, BREZ PODALJŠANJA".
  • Za uveljavljanje reklamacije v enoletnem garancijskem roku, na uradnem servisu Makita (Brnčičeva 17, Ljubljana) potrebujete samo naš račun!
  • Garancijske pogoje za orodje Makita si preberite tukaj. DEWALT 

Garancija orodja Dewalt velja eno leto.

  • Za uveljavljanje reklamacije v enoletnem garancijskem roku, potrebujete zgolj naš račun.

Po kliku na zgornjo povezavo se vam odpre spodnje okno:


kjer po registraciji uporabniškega računa, registrirate vaše orodje. 

V glavnem meniju izberete "REGISTER TOOL" s čimer pričnete spodnji postopek registracije orodja. Postopek je zelo enostaven, hkrati vam spletna stran za podaljšanje garancije vseskozi pomaga s slikami in primeri, kjer lahko vidite kje so zapisane številke za vnos.

Po uspešnem vnosu podatkov, na vaš mail prejmete obrazec, ki velja za brezplačno 3 letno garancijo.

V primeru nejasnosti ali težav, se lahko obrnete na nas. MILWAUKEE 

Garancija orodja Milwaukee velja eno leto.

  • Za uveljavljanje reklamacije v enoletnem garancijskem roku, potrebujete zgolj naš račun.

Po kliku na zgornjo povezavo se vam odpre spodnje okno:

kjer po registraciji uporabniškega računa, registrirate vaše orodje. Postopek je zelo enostaven, hkrati vam spletna stran za podaljšanje garancije vseskozi pomaga z slikami kot je spodnja, kjer lahko vidite kje so zapisane številke za vnos.


Po uspešnem vnosu podatkov, na vaš mail prejmete obrazec, ki velja za brezplačno 3 letno garancijo.

V primeru nejasnosti ali težav, se lahko obrnete na nas.METABO

Garancija orodja Metabo velja eno leto.

Popolnoma brezplačno lahko podaljšate garancijo za vaše orodje podaljšate na 3 leta s registracijo orodja na povezavi Metabo Garancija


 STANLEY 

Garancija orodja Stanley velja eno leto.

V kolikor ste kupili orodje STANLEY v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran za podaljšanje garancije STANLEY, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


BOSCH

Garancija orodja Bosch velja eno leto.

V kolikor ste kupili orodje Bosch v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran Bosch, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


BLACK & DECKER

Garancija za orodja Black & Decker velja 24 mesecev od dneva nakupa.


 UNIOR 

Uniorjeva garancija - kaj je zajeto

Za orodja UNIOR jamčimo, da so brez napak v izdelavi in materialih.

Kako dolgo velja kritje

Ta garancija velja vso življenjsko dobo orodij UNIOR. Preneha pa veljati ko izdelek postane neuporaben zaradi vzrokov, ki niso povezani z napakami v izdelavi ali materialih.

Kaj ni zajeto

Ta garancija ne zajema ovkar zaradi napačne uporabe, zlorabe in običajne obrabe. Družba Unior ne odgovarja za nobeno naključno ali posledično škodo.

Običajna obraba

Orodja UNIOR se pogosto uporabljajo v najzahtevnejših pogojih. Izdelki UNIOR se lahko ob uporabi v zahtevnih pogojih čez čas obrabijo in so potrebni servisiranja, ki ga ta doživljenjska garancija ne zajema.

Uradna stran UNIOR GARANCIJA.


POPAR

Blagovna znamka Popar nosi 2 letno garancijo.


Mannesmann

Garancija na orodje Mannesmann velja 10 let. 


Vsi garancijski pogoji so takšni, kot so navedeni zgoraj. Z oddajo naročila se s pogoji strinjate.