051 888 133 | 040 888 489

Garancija in Vračila

UNIOR

Uniorjeva garancija - kaj je zajeto

Za orodja UNIOR jamčimo, da so brez napak v izdelavi in materialih.

Kako dolgo velja kritje

Ta garancija velja vso življenjsko dobo orodij UNIOR. Preneha pa veljati ko izdelek postane neuporaben zaradi vzrokov, ki niso povezani z napakami v izdelavi ali materialih.

Kaj ni zajeto

Ta garancija ne zajema ovkar zaradi napačne uporabe, zlorabe in običajne obrabe. Družba Unior ne odgovarja za nobeno naključno ali posledično škodo.

Običajna obraba

Orodja UNIOR se pogosto uporabljajo v najzahtevnejših pogojih. Izdelki UNIOR se lahko ob uporabi v zahtevnih pogojih čez čas obrabijo in so potrebni servisiranja, ki ga ta doživljenjska garancija ne zajema.


GRAPHITE

Vso električno orodje znamke Graphite nosi 2 letno garancijo.


POPAR

Blagovna znamka Popar nosi 2 letno garancijo.


Mannesmann

Garancija na orodje Mannesmann velja 10 let. 


MAKITA

V kolikor ste kupili orodje Makita v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da skozi kratek spodnji vprašalnik (Okvir je povezan s proizvajalcem Makita) popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


DEWALT

V kolikor ste kupili orodje DEWALT v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran za podaljšanje garancije DEWALT, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


METABO

Popolnoma brezplačno lahko podaljšate garancijo za vaše orodje podaljšate na 3 leta s registracijo orodja na povezavi Metabo Garancija


STANLEY

V kolikor ste kupili orodje STANLEY v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran za podaljšanje garancije STANLEY, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


BOSCH

V kolikor ste kupili orodje Bosch v naši spletni trgovini, vam predlagamo, da obiščete spletno stran Bosch, kjer lahko skozi kratek vprašalnik popolnoma brezplačno podaljšate vašo garancijo na tri leta!


BLACK & DECKER

Garancija za orodja Black & Decker velja 24 mesecev od dneva nakupa.


Vso orodje v spletni trgovini nosi garancijo.

Za točnost informacij glede garancije nas kontaktirajte na naš email ali telefon.VRAČILA & REKLAMACIJE


Če vam blago ne ustreza, nas morate o vaši nameri oz. reklamaciji obvestiti v 14 dneh od prejema pošiljke, oz. prevzema blaga.

Izdelke morate vrniti v roku 14 dni od datuma vložitve vaše pisne namere oz. reklamacije.

Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani. Izdelki morajo biti vrnjeni takšni kot so prišli - brez znakov uporabe.  Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga.

Zraven morajo biti obvezno priloženi originalen račun, dokumentacija in vse kar ste ob paketu prejeli - morebitna dodatna navodila, darila...

Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj v nogi spletne trgovine.

O svoji nameri nas obvestite.

Po prejetem vračilu, bomo preverili ali ste pravilno vrnili blago in vas nato obvestili o nadaljnjem postopku (morebitno vračilo kupnine ali zamenjava za drugo blago - v primeru vračila; ali zamenjava za novo - v primeru reklamacije).

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.