051 888 133 | 040 888 489

Plačila

Naročeno orodje lahko v spletni trgovini poravnate na več načinov:

 • Po povzetju - plačilo kupnine z gotovino ali z bančno kartico izvedete pri kurirju dostavne službe GLS, ki vam paket dostavi na vaš naslov; Po povzetju lahko kupnino poravnate samo do zneska 499€, nad tem zneskom vam pošljemo predračun za poravnano kupnine.

 • S plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro)  - preko preko aplikacije Paywiser – Cebasek Denmark IVS, CVR-nr: 36725168, Industriomradet 107, 8732 Hovedgard, Danska.
 • Paypal - plačilo na naš Paypal račun. Doda se strošek provizije (1%) za plačilo preko Paypal sistema.
 • Predračun oz. plačilo preko spletne banke  - Za nakazilo kupnine po predračunu (UPN) so dovolj navodila, ki se vam izpišejo ob izbiri tega načina plačila. Ista navodila prejmete tudi v pregledu naročila, ki ga boste prejeli na vaš email.
 • Ste proračunski uporabnik? Oddajte naročilo, v opombah pa navedite za katero ustanovo gre. Orodje boste prejeli na vaš naslov, račun pa elektronsko preko UJP.
 • Plačilo na valuto - možno samo za pravne osebe, ki redno naročajo orodje v naši spletni trgovini, ter imajo najvišjo bonitetno oceno. Pogoje za plačilo na valuto se dogovorimo preko telefona. - 040-888-489.


  Pogosta vprašanja

  • KAJ JE PAYWISER? Ponudnik PayWiser vam ponuja varen in enostaven način plačevanja s kreditno kartico. Do podatkov o plačilni kartici kupca trgovec nima dostopa oz. vpogleda. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatki o plačilni kartici vnašajo izključno na varnih straneh banke. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami je tako kupec preusmerjen na varne spletne strani, ki jih upravlja procesni center PayWiser in banka s katero ima trgovec / procesni center sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Verified by Visa in MasterCard SecureCode1 omogočata, da lahko z uporabo plačilne kartice kupec vsak spletni nakup dodatno zaščiti z uporabo varnostnih protokolov sistema 3Dsecure.
  • KAJ JE PAYPAL? PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil. Z več kot 133 milijoni uporabnikov v 106 državah po svetu, spada PayPal med največje in najbolj priljubljene spletne plačilne sisteme med spletnimi trgovci in potrošniki.
  • Zakaj nad 499 ne omogočate plačila po povzetju ampak zgolj plačilo po predračunu? Razloga sta dva. Strošek pobiranja kupnine nad 499€ je iz strani dostavnega podjetja višji, kot do tega zneska. Prav tako so orodja nad 499€ običajno težja in v primeru  neprevzema paketa za nas nastanejo večji stroški neuspele dostave.

  Za dostave na Hrvaško je potrebno predplačilo.