Worx
051 888 133 | 040 888 489

Worx

Worx

ČISTO PRENOVLJENA. PAMETNEJŠA. NAJBOLJŠA KADARKOLI.

Nova Worx Landriod robotska kosilnica vsak dan sama ve kaj je najboljše za vašo zelenico. Prilagodi se velikosti in obliki vaše travnate površine in rasti trave. Nenehno se skozi povezavo Worx flote sama uči in sama tudi posodablja. Kosilnica je varna, agilna in zelo natančna! Ko je nastavljena, lahko nanjo pozabite. Sama bo urejala vašo travnato površino. Opremljena je z AIA tehnologijo, kar jo naredi agilno in spretno v vseh pogojih. Odlikuje jo prva robotska inteligentna navigacija, tako vedno kam iti. Ravnina ali hrib - povsod se znajde. Napredna tehnologija podprta s senzorji ji vsak trenutek sporoča podatke o tleh, naklonu in luknjah.
Robotska kosilnica je 100% vodoodporna in je vesela vsakega vremena. A ker ve, da mokra trava ne da pravega rezultata, zato raje počaka, da so vremenski pogoji spet najboljši za vašo travo.
Tako je tiha, da lahko deluje tudi ponoči! Zavarovana je z zaščitnimi odbijači in tudi v primeru trka takoj pospravi rezila.

Priporočamo izbiro robotske kosilnice, ki je opremljena z WIFI sprejemnikom, saj se bo sama redno posodabljala ter prejemala informacije o vremenu. Zaradi WIFI-ja je dosegljiva tudi na vašem telefonu preko Landroid aplikacije.

Primerjaj izdelek (0)


Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)