051 888 133 | 070 199 888

Paslode

Paslode

Moč. Produktivnost. Ugled.

"Ne glede na to, ali ste izkušen strokovnjak ali vzhajajoča zvezda, vemo, da vaše delo danes ustvarja priložnosti jutri, zato morate delo vsakič pravilno opraviti. Zato smo naše poslovanje posvetili ustvarjanju dolgotrajnih sistemov za žebljenje, ki delujejo na najvišji kakovosti in zagotavljajo moč, produktivnost in ponos izdelave. Tako lahko nadaljujete z gradnjo svojega ugleda, ne da bi izgubili trenutek časa.

1959: Izumitelj pnevmatskega žebljalnika

Naša tehnologija pnevmatskih žebljev — in naša zgodovina inovacij — sta se rodila iz obsedenosti, da bi gradbeni industriji zagotovili stroškovno učinkovit način za povečanje produktivnosti in zmanjšanje utrujenosti delavcev. In to je bil šele začetek.

1986: Izumitelj akumulatorskega žebljalnika

Da bi rešili pogoste težave pri obstoječih aplikacijah pnevmatskih orodij, smo se oglasili strokovnjaki, kot ste vi, da bi bolje razumeli vaše potrebe. Te ure raziskav, skupaj s terenskimi testi in povratnimi informacijami strank, so privedle do prelomnega izuma: prvega brezžičnega zabijalca na svetu.
Naš prvi akumulatorski žebljalnik je omogočil nešteto izboljšav mobilnosti, produktivnosti in varnosti delavcev. In od tam naprej gradbena industrija nikoli več ni bila enaka. Ponosni smo na naše akumulatorske žebljalnike, še bolj pa smo ponosni, da smo spremenili zgodovino gradnje z zagotavljanjem boljše kakovosti življenja in dela našim profesionalcem. Tako kot je bil prvi akumulatorski žebljičar, tudi vsak izdelek, ki smo ga izdali od takrat, odraža naš edini cilj: vaš uspeh." Povzeto po paslode.com

Primerjaj izdelek (0)


Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)