051 888 133 | 040 888 489

Popusti in nagradne igre

PLAČAJ MANJ - IZKORISTI POPUST NA DOLOČENO ORODJE!Na določene izdelke v spletni trgovini lahko pridobite spletni popust na redno ceno. 

Kodo iz slike vpišete v košarici. Višina popusta (v %) se skriva v kodi za popust. Trenutno aktualen kupon: MINUS25 

Popust lahko pridobite samo na izdelke, kjer je objavljen zgornji gumbek (zelen) za popust - v opisu izdelka ali na njegovi sliki.

Kupon je unovčljiv samo na izdelke z redno ceno, na že znižane izdelke ni mogoče pridobiti tega popusta.NAJ spletna cena

Redno potekajo različne spletne akcija za blagovne znamke  Unior, Dewalt, Makita, Stanley, Black & Decker, Popar, Graphite, Ruko, Mannesmann, Cellfast, Misaron in druge...

Spletne akcije pomenijo, da določeno orodje nudimo po posebno ugodnih spletnih pogojih. 

Prečrtana cena (razen v primerih, kjer je to navedeno) ne pomeni redne cene spletne trgovine Ugodno Orodje, temveč prikazuje priporočeno ceno dobavitelja ali proizvajalca.FACEBOOK nagradne igre 


Na družabnem omrežju Facebook večkrat poteka nagradna igra, v kateri naključnemu izžrebancu popolnoma gratis podarimo orodje.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno všečkati sliko/objavo in Facebook stran podjetja Misaron, ter dodatno nalogo, ki je vsakič znova drugačna.

Izžrebanec ima po izžrebu 5 dni časa, da se javi v inbox naše Facebook strani. Če ni odgovora po preteku časa, ki ga ima na voljo, izžrebamo ponovno.

Nagradna igra je izključno s strani podjetja Misaron, Mario Očko s.p., in družabno omrežje Facebook nikakor ne sodeluje v izboru oziroma podeljevanju nagrade in nima nobenega vpliva ali sodelovanja pri nagradni igri.


Zaključili smo že 19. nagradno igro po vrsti na naši Facebook strani. Tokrat smo podarili 3 garniture izvijačev TBI Unior.

Za sodelovanje v novih nagradnih igrah spremljajte naš Facebook profil.