070 199 888 | 051 888 133

Popusti in nagradne igre


BREZPLAČNO DO "HEAVY DUTY" VRTALNIKA DEWALT DCD996

  • Ob nakupu vsaj 2 kosov Dewalt Flexvolta akumulatorskega orodja, vam brezplačno podarimo enega najkakovostnejših vrtalnikov Dewalt z oznako DCD996.
  • Baterije, ki jih prejmete ob Flexvolt orodju, delujejo z 18 V in 54 V orodjem baterije, tako lahko DCD996 takoj uporabljate!
  • V akcijsko spadajo sledeča orodja: DCG414T2, DCH333X2, DCH323T2, DCS576T2, DCS388T2, DCS778T2.


PLAČAJ MANJ - IZKORISTI POPUST NA ORODJE!

Na določene izdelke v spletni trgovini lahko pridobite spletni popust na redno ceno. 

Kodo iz slike vpišete v košarici ali na blagajni. Višina popusta (v %) se skriva v kodi za popust. Trenutno aktualen kupon: MINUS28 

Popust lahko pridobite samo na izdelke, kjer je objavljen zgornji gumbek za popust - na sliki izdelka ali na njegovi strani.

Kupon je unovčljiv samo na izdelke z redno ceno, na že znižane izdelke ni mogoče pridobiti tega popusta.NAJ spletna cena

Redno potekajo različne spletne akcija za blagovne znamke  Unior, Dewalt, Makita, Stanley, Black & Decker, Popar, Graphite, Ruko, Mannesmann, Cellfast, Misaron in druge...

Spletne akcije pomenijo, da določeno orodje nudimo po posebno ugodnih spletnih pogojih.


FACEBOOK nagradne igre 


Na družabnem omrežju Facebook lahko poteka nagradna igra, v kateri naključnemu izžrebancu popolnoma gratis podarimo orodje.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno všečkati sliko/objavo in Facebook stran podjetja Misaron, ter dodatno nalogo, ki je vsakič znova drugačna.

Izžrebanec ima po izžrebu 5 dni časa, da se javi v inbox naše Facebook strani. Če ni odgovora po preteku časa, ki ga ima na voljo, izžrebamo ponovno.

Nagradna igra je izključno s strani podjetja Misaron, Mario Očko s.p., in družabno omrežje Facebook nikakor ne sodeluje v izboru oziroma podeljevanju nagrade in nima nobenega vpliva ali sodelovanja pri nagradni igri.

Vrednost podeljene nagrade je med 10 in 30 €.


Za sodelovanje v novih nagradnih igrah spremljajte naš Facebook profil.