051 888 133 | 070 199 888

Popusti in nagradne igre

Zdaj lahko ob registraciji 3-letne podaljšane garancije v aplikaciji Bosch PRO360 uživaš v dodatnih ugodnostih in si prislužiš tudi nagrade.

Za vsako novo dodano 18-voltno orodje v aplikacijo PRO360 pridobiš točke, ki jih lahko zamenjaš za izbrane nagrade iz programa Bosch Professional.

Tukaj si lahko ogledaš celotne splošne pogoje akcije

Kupi in registriraj vsaj dve 18V akumulatorski orodji v PRO360 znotraj promocijskega obdobja in zbiraj točke. Do 31. avgusta lahko zbrane točke zamenjaš za Bosch Professional nagrade.BREZPLAČNO DO "HEAVY DUTY" VRTALNIKA DEWALT DCD996

  • Ob nakupu vsaj 2 kosov Dewalt Flexvolta akumulatorskega orodja, vam brezplačno podarimo enega najkakovostnejših vrtalnikov Dewalt z oznako DCD996.
  • Baterije, ki jih prejmete ob Flexvolt orodju, delujejo z 18 V in 54 V orodjem baterije, tako lahko DCD996 takoj uporabljate!
  • V akcijsko spadajo sledeča orodja: DCG414T2, DCH333X2, DCH323T2, DCS576T2, DCS388T2, DCS778T2.

PLAČAJ MANJ - IZKORISTI POPUST NA ORODJE!

Na določene izdelke v spletni trgovini lahko pridobite spletni popust na redno ceno. 

Kodo iz slike vpišete v košarici ali na blagajni. Višina popusta (v %) se skriva v kodi za popust. Trenutno aktualen kupon: MINUS28 

Popust lahko pridobite samo na izdelke, kjer je objavljen zgornji gumbek za popust - na sliki izdelka ali na njegovi strani.

Kupon je unovčljiv samo na izdelke z redno ceno, na že znižane izdelke ni mogoče pridobiti tega popusta.


NAJ spletna cena

Redno potekajo različne spletne akcija za blagovne znamke  Unior, Dewalt, Makita, Stanley, Black & Decker, Popar, Graphite, Ruko, Mannesmann, Cellfast, Misaron in druge...

Spletne akcije pomenijo, da določeno orodje nudimo po posebno ugodnih spletnih pogojih.


FACEBOOK nagradne igre 


Na družabnem omrežju Facebook lahko poteka nagradna igra, v kateri naključnemu izžrebancu popolnoma gratis podarimo orodje.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno všečkati sliko/objavo in Facebook stran podjetja Misaron, ter dodatno nalogo, ki je vsakič znova drugačna.

Izžrebanec ima po izžrebu 5 dni časa, da se javi v inbox naše Facebook strani. Če ni odgovora po preteku časa, ki ga ima na voljo, izžrebamo ponovno.

Nagradna igra je izključno s strani podjetja Misaron, Mario Očko s.p., in družabno omrežje Facebook nikakor ne sodeluje v izboru oziroma podeljevanju nagrade in nima nobenega vpliva ali sodelovanja pri nagradni igri.

Vrednost podeljene nagrade je med 10 in 20 €.


Za sodelovanje v novih nagradnih igrah spremljajte naš Facebook profil.