051 888 133 | 040 888 489

Popusti in nagradne igre
Veliko "blogaš", sodeluješ v debatah po forumih? Dobro besedo nagrajujemo!

Za objavljeno povezavo do izdelka v naši spletni trgovini, lahko pridobite dodatni popust!

Višina dodatnega popusta znaša med 5 in 15 % , odvisno ali gre za akcijski izdelek ali izdelek z redno ceno, ali je izdelek v kategoriji Ročno ali Električno orodje...

Pravilna povezava se šteje kot vpis ob objavi na forumih, objava povezave v podpisu na forumih, dodana povezava na blogu, itd...

V to kategorijo ne spadajo povezave na socialnih omrežjih in objave "spam" povezav ali povezav, ki bodo zaradi nekvalitetne vsebine izbrisane.

KAKO PRIDOBIM DODATNI POPUST?

Ob oddanem naročilu nas obvestite kje ste objavili povezavo (pošljete nam link do foruma). Po preverjanju le-te, vam odobrimo dodatni popust na vaše naročilo.

Na določene izredno znižane akcijske izdelke ni možno pridobiti dodatnega popusta.


PLAČAJ MANJ - IZKORISTI POPUST NA DOLOČENO ORODJE!Na določene izdelke v spletni trgovini lahko pridobite spletni popust na redno ceno. 

Kodo iz slike vpišete v košarici. Višina popusta (v %) se skriva v kodi za popust. Trenutno aktualen kupon: MINUS25 

Popust lahko pridobite samo na izdelke, kjer je objavljen zgornji gumbek (zelen) za popust - v opisu izdelka ali na njegovi sliki.

Kupon je unovčljiv samo na izdelke z redno ceno, na že znižane izdelke ni mogoče pridobiti tega popusta.NAJ spletna cena

Redno potekajo različne spletne akcija za blagovne znamke  Unior, Dewalt, Makita, Stanley, Black & Decker, Popar, Graphite, Ruko, Mannesmann, Cellfast, Misaron in druge...

Spletne akcije pomenijo, da določeno orodje nudimo po posebno ugodnih spletnih pogojih. 

Prečrtana cena (razen v primerih, kjer je to navedeno) ne pomeni redne cene spletne trgovine Ugodno Orodje, temveč prikazuje priporočeno ceno dobavitelja ali proizvajalca.FACEBOOK nagradne igre 


Na družabnem omrežju Facebook večkrat poteka nagradna igra, v kateri naključnemu izžrebancu popolnoma gratis podarimo orodje.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno všečkati sliko/objavo in Facebook stran podjetja Misaron, ter dodatno nalogo, ki je vsakič znova drugačna.

Izžrebanec ima po izžrebu 5 dni časa, da se javi v inbox naše Facebook strani. Če ni odgovora po preteku časa, ki ga ima na voljo, izžrebamo ponovno.

Nagradna igra je izključno s strani podjetja Misaron, Mario Očko s.p., in družabno omrežje Facebook nikakor ne sodeluje v izboru oziroma podeljevanju nagrade in nima nobenega vpliva ali sodelovanja pri nagradni igri.


Zaključi smo že 17. nagradno igro po vrsti. Tokrat sta bila izžrebanca dva, ki sta prejela vsak svoj kos orodja.

Za sodelovanje v novih nagradnih igrah spremljajte naš Facebook profil.