051 888 133 | 040 888 489

Popusti in nagradne igre

PLAČAJ MANJ - IZKORISTI POPUST NA ORODJE!Na določene izdelke v spletni trgovini lahko pridobite spletni popust na redno ceno. 

Kodo iz slike vpišete v košarici ali na blagajni. Višina popusta (v %) se skriva v kodi za popust. Trenutno aktualen kupon: MINUS28 

Popust lahko pridobite samo na izdelke, kjer je objavljen zgornji gumbek za popust - na sliki izdelka ali na njegovi strani.

Kupon je unovčljiv samo na izdelke z redno ceno, na že znižane izdelke ni mogoče pridobiti tega popusta.MAKITA BREZPLAČEN AKUMULATOR

Pogoji za pridobitev brezplačnega akumulatorja BL1830B (18 V, 3 Ah):

  • nakup orodja v Republiki Sloveniji v obdobju med 4.3. in 28.6.2019. Velja samo za vrtna orodja pri katerih je to označeno.
  • spletna registracija in podaljšanje garancije na spletni strani www.makita.si med 4.3. in 28.7.2019.
  • akumulator bo poslan na naslov naveden ob spletni registraciji;
  • akumulator bo poslan v roku 20 dni od opravljene spletne registracije;
  • strinjanje s pogoji uporabe osebnih podatkov zanamen pošiljanja brezplačnega akumulatorja.

Akcija je v lasti Makita Slovenija d.o.o. Pogoji so iz uradnega akcijskega kataloga MAG 1 2019.
Ob nakupu orodja Makita iz akcijske ponudbe (Kategorija:  Makita akcija - https://www.misaron.si/akcija-orodje/orodje-makita-akcija ) vam brezplačno podarimo Nož Unior.Ob nakupu orodja Dewalt iz akcijske ponudbe (Kategorija:  Dewalt akcija - https://www.misaron.si/akcija-orodje/orodje-dewalt-akcija ) -vam brezplačno podarimo Meter Unior.


Maksimalna količina darila (meter ali nož) za oddano naročilo je 2 kosa. Velja za naročila oddana v spletni trgovini.


UNIOR PICK & MIX

Unior Pick & Mix je posebna akcijska ponudba, kjer lahko kupite garniture orodja in vozičke za orodje po posebnih pogojih.

Za uveljavitev akcijske cene Pick & Mix orodja, morate naročiti najmanj 4 garniture in 1 voziček.

Pick & Mix enačba je tako takšna: 4x Garnitura + 1x Voziček = PICK & MIX CENA.


NAJ spletna cena

Redno potekajo različne spletne akcija za blagovne znamke  Unior, Dewalt, Makita, Stanley, Black & Decker, Popar, Graphite, Ruko, Mannesmann, Cellfast, Misaron in druge...

Spletne akcije pomenijo, da določeno orodje nudimo po posebno ugodnih spletnih pogojih.


FACEBOOK nagradne igre 


Na družabnem omrežju Facebook večkrat poteka nagradna igra, v kateri naključnemu izžrebancu popolnoma gratis podarimo orodje.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno všečkati sliko/objavo in Facebook stran podjetja Misaron, ter dodatno nalogo, ki je vsakič znova drugačna.

Izžrebanec ima po izžrebu 5 dni časa, da se javi v inbox naše Facebook strani. Če ni odgovora po preteku časa, ki ga ima na voljo, izžrebamo ponovno.

Nagradna igra je izključno s strani podjetja Misaron, Mario Očko s.p., in družabno omrežje Facebook nikakor ne sodeluje v izboru oziroma podeljevanju nagrade in nima nobenega vpliva ali sodelovanja pri nagradni igri.

Vrednost podeljene nagrade je med 10 in 30 €.


Za sodelovanje v novih nagradnih igrah spremljajte naš Facebook profil.