051 888 133 | 070 199 888

Kako opraviti nakup

Kako oddamo naročilo?

Dobrodošli v spletni trgovini Ugodno Orodje. Tukaj je vodič s slikami, ki vam bo pokazal kako oddati naročilo v naši spletni trgovini.
1.) Po pregledu trgovine ste našli orodje, ki ga želite kupiti. Za vodič smo tokrat izbrali Uniorjev kovček za orodje 969S.2.) Za nakup orodja, kliknite na gumbek "V VOZIČEK".

3.) Samodejno bo naložilo novo stran, kjer boste imeli pregled naročila v vozičku. Po kliku na gumb "NA BLAGAJNO" se odpre blagajna, kjer vnesete svoje podatke in tako končate nakup.

Na tej strani (Voziček) lahko tudi vnesete kodo za popust, v kolikor ste jo pridobili ali našli na strani.

Več o koriščenju popustov pa na dnu te strani.

4.) Na voljo imate 3 možnosti. Lahko se registrirate ali pa nakup opravite kot Gost. V kolikor ste že registrirani, se lahko prijavite.

Izpolnite podatke za naslov plačnika / prejemnika; izbirate lahko tudi različne možnosti plačila in dostave. V kolikor ste pridobili kupon za popust, ga vnesite v vozičku lahko pa tudi na blagajni.
5.) Zaključite s klikom na gumb POTRDI NAROČILO in tako oddate vaš spletni nakup. 
Po nekaj sekundah na vaš email prejmete še obvestilo o naročilu, ki vsebuje vse potrebne podatke. Če email obvestila niste prejeli, potem morda niste oddali naročila.

Orodje bo na vaš naslov dostavljeno v roku, ki je omenjen na strani izdelka. V kolikor pride do spremembe, vas obvestimo na vaš email.
KAKO KORISTITI POPUST?

Za izdelke, kjer se pojavi KODA ZA POPUST, lahko pridobite popust na ceno po rednem ceniku.

GESLO za popust je napisano v modrem pravokotniku na sliki artikla (ali pod ceno). Vpišete ga v vozičku ali na koncu na blagajni. Za lažje razumevanje prilagamo spodnji sliki.
Geslo (minus28) za popust vpišete v obrazec: UPORABITE KODO ZA POPUST, ter ga nato potrdite z pritiskom na UPORABITE KUPON.
V kolikor ste zapisali točno geslo, se popust upošteva in odšteje od skupnega zneska.