051 888 133 | 040 888 489

Kako opraviti nakup

Kako oddamo naročilo?

Dobrodošli v spletni trgovini Ugodno Orodje. Tukaj je vodič s slikami, ki vam bo pokazal kako poteka nakup v naši spletni trgovini.


1.) Po pregledu trgovine ste našli orodje, ki ga želite kupiti. Za vodič smo tokrat izbrali Black & Decker akumulatorski vrtalnik BDCDD12.2.) Za nakup orodja, kliknite na gumbek "V KOŠARICO".

3.) Nato se ob premiku kazalca nad vozičkom v oranžnem kvadratku, prikaže košarica z vsemi artikli, ki ste jih dodali v košarico.

Po kliku na NAKUP se odpre stran BLAGAJNA, kjer dokončate svoj nakup.


4.) Na voljo imate 3 možnosti. Lahko se registrirate ali pa nakup opravite kot Gost. V kolikor ste že registrirani, se lahko prijavite.

Izpolnite podatke za naslov prejemnika, izbirate lahko tudi različne možnosti plačila in dostave. V kolikor ste pridobili kupon za popust, ga vnesite v košarici.5.) Zaključite s klikom na gumb POTRDI NAKUP in tako oddate vaš spletni nakup. 

Po nekaj sekundah na vaš email prejmete še obvestilo o naročilu, ki vsebuje vse potrebne podatke. Če email obvestila niste prejeli, potem niste oddali naročila - lahko se obrnete na pomoč na telefon 040-888-489.

Orodje bo na vaš naslov dostavljeno v roku, ki je omenjen na strani izdelka. V kolikor pride do spremembe, vas obvestimo na vaš email.
KAKO KORISTITI POPUST?

Za izdelke, kjer se pojavi gumb z geslom za popust, lahko pridobite popust na ceno po rednem ceniku.

GESLO za popust je napisano v temno-zelenem pravokotniku na sliki artikla in ga vpišete v košarici ali na koncu na blagajni. Za lažje razumevanje prilagamo spodnji sliki.


Geslo (minus25) za popust vpišete v obrazec: UPORABITE KODO ZA POPUST.


V kolikor ste zapisali točno geslo, se po kliku na gumb UPORABITE KUPON, popust upošteva in odšteje od skupnega zneska.