051 888 133 | 070 199 888

O trgovini in podjetju


Spletna trgovina MISARON - trgovina z orodjem je nastala z namenom približati končnim uporabnikom kar se da ugodno in kvalitetno orodje.

Vsakodnevno posodabljamo trgovino, dodajamo nove artikle in se hkrati "borimo", da lahko v spletni trgovini ponudimo izdelke po najugodnejših cenah.


Preko 40000 oddanih spletnih naročil in 80% potrjenih poslanih ponudb, sta podatka, ki pričata o tem, da je nakup pri nas PRAVA odločitev.ZAKAJ SPLETNA TRGOVINA?

Razlogov je več.

Večina spletnih trgovin ponuja cene, ki so nižje od cen za iste izdelke v  tako imenovani “fizični” trgovini. Lastniki spletnih trgovin znižajo stroške poslovanja tako, da se izognejo strošku zaloge - po večini spletne trgovine ne držijo lastne zaloge, zato pa ponudijo nižjo ceno izdelkov. Na takšen način prihranijo, strankam pa ponudijo boljše nabavne pogoje in dobijo več kupcev. Kljub temu, pa moramo priznati, da je naša zaloga zaradi vedno večjega povpraševanja in zmožnosti ažurne in hitre dostave, vedno večja (o tem priča tudi zgornja slika prodajnih polic).

Eden izmed razlogov za spletno trgovino je tudi hitrejši pregled. Medtem ko lahko v spletni trgovini v kratkem času pregledate več različnih artiklov in njihove lastnosti, bi za isti pregled v fizičnih trgovini potrebovali več časa, hkrati pa bi verjetno izvedeli manj lastnosti o artiklu, saj v spletni trgovini na strani izdelka trgovci običajno napišemo kar je možno informacij, medtem ko v fizični trgovini teh informacij ne boste prejeli.

Glavni razlog za nakupovanje v spletni trgovini je verjetno tudi ta, da nikamor ne potrebujete iti. Trgovino in njeno ponudbo izdelkov lahko pregledate kar iz domačega naslonjača. Tako prihranite strošek prevoza do različnih trgovskih centrov, cena poštnine za izdelke iz spletne trgovine pa običajno prinaša minimalen strošek.

Prednost predstavlja tudi poljuben čas za nakupovanje, ni se vam potrebno držati urnika po službi oziroma opravkih, ampak spletno trgovino obiščete preprosto ko imate čas.

Spletno nakupovanje prinaša tudi diskretnost. V fizični trgovini bo vsak mimoidoči in prodajalec v trgovini videl kaj nakupujete, med ko ob nakupu v spletni trgovini za vaš nakup ve samo referent in tisti, ki pripravlja pakete.

Nakupovanje preko spleta je zagotovo tudi bolj varno! V naši spletni trgovini ste 100% popolnoma varni. Vaših osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali prodali naprej.

Naš interes pri spletni prodaji je zadovoljstvo kupca ob dejstvu, da bo z nakupovanjem v naši spletni trgovini prihranil čas in denar!


Med našimi strankami boste našli kar nekaj poznanih podjetij in veseli nas, da nas boste za oskrbovalca z orodjem, izbrali tudi pri vas!

 

         Mario Očko, direktor, spletni referent                            Branka Očko, komercialist na terenu

Lastnik spletne trgovine MISARON - trgovina z orodjem je podjetje Misaron, Mario Očko s.p. , ki se ukvarja s proizvodnjo, prodajo in zastopstvom.

Zastopamo tudi nekaj tujih blagovnih znamk v Sloveniji.

Misaron trgovina je na lokaciji:

Ipavčeva 21

3000 Celje

Ostali podatki o podjetju:
Misaron, Mario Očko s.p. 
Gorica pri Šmartnem 27e
3000 Celje, Slovenia Europe.
Email: info@misaron.si
Telefon:
070 199 888 | 051 888 133
Polno ime podjetja: Misaron, proizvodnja kovinskih izdelkov, Mario Očko s.p.
Davčna številka: SI75832216
Matična številka: 6659829000
Številka vpisa v Poslovni register: 316-03-00247-2015/2