051 888 133 | 040 888 489

O trgovini in podjetju

Spletna trgovina Ugodno orodjeje nastala z namenom približati končnim uporabnikom kar se da ugodno in kvalitetno orodje.

Vsakodnevno posodabljamo trgovino, dodajamo nove artikle in se hkrati "borimo", da lahko v spletni trgovini ponudimo izdelke po najugodnejših cenah.


Preko 8000 oddanih spletnih naročil in 81% zaključenih poslanih ponudb - Podatek, ki pove, da je nakup v naši spletni trgovini zagotovo prava in varna odločitev.


Ekipa Misaron

Podjetje Misaron sestavljajo:


   


  Direktor, referent za spletno prodajo: Mario Očko          Komercialist na terenu: Branka Očko


MISARON, PROIZVODNJA KOVINSKIH IZDELKOV, MARIO OČKO S.P.

Lastnik spletne trgovine Ugodno Orodje je podjetje Misaron, Mario Očko s.p. , ki se ukvarja s proizvodnjo, prodajo in zastopstvom.

Ob spletni prodaji orodja je naša dejavnost tudi proizvodnja in razvoj lastnih kovinskih izdelkov, kot so Razdelilnik toplote Kaminkoter ostali kovinski izdelki.

Zastopamo tudi nekaj tujih blagovnih znamk v Sloveniji.


Ostali podatki o podjetju:
Misaron, Mario Očko s.p. 
Gorica pri Šmartnem 27e
3000 Celje, Slovenia Europe.
Email: info@misaron.si
Telefon:
051 888 133 ali 040 888 489
Dolgi naziv PRS: MISARON, spletna prodaja, Mario Očko s.p.
Davčna številka: SI75832216
Matična številka: 6659829000
Številka vpisa v Poslovni register: 316-03-00247-2015/2
Datum vpisa:18.8.2014.


Vsak dan nam zaupa vedno več kupcev. V naši spletni trgovini ste oddali že preko 8000 naročil.  

Nekaj podjetij, ki jih oskrbujemo z orodjem, si lahko ogledate spodaj:
Razlogov je več.

Večina spletnih trgovin ponuja cene, ki so nižje od cen za iste izdelke v  tako imenovani “fizični” trgovini. Lastniki spletnih trgovin znižajo stroške poslovanja tako, da se izognejo strošku zaloge - po večini spletne trgovine ne držijo lastne zaloge, zato pa ponudijo nižjo ceno izdelkov. Na takšen način prihranijo, strankam pa ponudijo boljše nabavne pogoje in dobijo več kupcev.

Eden izmed razlogov za spletno trgovino je tudi hitrejši pregled. Medtem ko lahko v spletni trgovini v kratkem času pregledate več različnih artiklov in njihove lastnosti, bi za isti pregled v fizičnih trgovini potrebovali več časa, hkrati pa bi verjetno izvedeli manj lastnosti o artiklu, saj v spletni trgovini na strani izdelka trgovci običajno napišemo kar je možno informacij, medtem ko v fizični trgovini teh informacij ne boste prejeli.

Glavni razlog za nakupovanje v spletni trgovini je verjetno tudi ta, da nikamor ne potrebujete iti. Trgovino in njeno ponudbo izdelkov lahko pregledate kar iz domačega naslonjača. Tako prihranite strošek prevoza do različnih trgovskih centrov, cena poštnine za izdelke iz spletne trgovine pa običajno prinaša minimalen strošek.

Prednost predstavlja tudi poljuben čas za nakupovanje, ni se vam potrebno držati urnika po službi oziroma opravkih, ampak spletno trgovino obiščete preprosto ko imate čas.

Spletno nakupovanje prinaša tudi diskretnost. V fizični trgovini bo vsak mimoidoči in prodajalec v trgovini videl kaj nakupujete, med ko ob nakupu v spletni trgovini za vaš nakup ve samo referent in tisti, ki pripravlja pakete.

Nakupovanje preko spleta je zagotovo tudi bolj varno! V naši spletni trgovini ste 100% popolnoma varni. Vaših osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali prodali naprej.

Naš interes pri spletni prodaji je zgolj zadovoljstvo kupca ob dejstvu, da bo z nakupovanjem v naši spletni trgovini prihranil čas in denar!