070 199 888 | 051 888 133

Laserski merilnik razdalj Bosch GLM 150-27 C

Zaloga (lastna ali dobaviteljeva): 2


Naša cena z DDV: 299.00€
Proizvajalec: Bosch
Šifra izdelka: 0601072Z00 M

Vsestranski laserski merilnik razdalj z merilnim območjem do 150 m in naprednimi merilnimi funkcijami.

 • Prednosti izdelka

  Ta trpežni laserski merilnik razdalj je opremljen z digitalnim iskalom (kamero) s funkcijo povečave za natančno merjenje razdalj do 150 m tako znotraj kot na prostem. Meritve in slike se samodejno shranijo, ogledati pa si jih je mogoče na 2,8-palčnem visokoločljivem barvnem IPS-zaslonu, ki omogoča tudi rotacijo pogleda med pokončnim in ležečim položajem. Za priročno beleženje meritev je vse podatke mogoče prenesti v aplikacijo Bosch MeasureOn prek povezave Bluetooth ali na osebni računalnik prek povezave USB. Z zaščito IP54, steklom zaslona, odpornim proti praskam, in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je ta laserski merilnik priročno, vsestransko orodje za zahtevna delovišča.

  Način in namen uporabe

  Ta laserski merilnik razdalj navdušuje arhitekte, gradbene mojstre ter HVAL-inštalaterje zaradi zmožnosti merjenja dolgih razdalj na prostem, odlične čisljivosti zaslona in priročnega beleženja meritev.

  Dodatne informacije

  Laserski merilnik razdalj GLM 150-27 C ima vgrajeno litij-ionsko akumulatorsko baterijo, ki zagotavlja dolgo delovanje in večjo prilagodljivost.

Digitalna optika za namerjanje vgrajena
Čas merjenja < 0,5 s
Laserska dioda 650 nm, < 1 mW
Merilno območje* 0,08 – 150,00 m
Razred laserja 2
Merilna natančnost* ± 1,5 mm* (*ter odstopanje glede na uporabo)
Merilno območje za naklon 0–360° (4 x 90°)
Merilna natančnost (tipična)* ± 0,2°* (*ter odstopanje glede na uporabo)
Čas merjenja, maks. 4 s
Električno napajanje 1 x 3,6 V litij-ionska akumulatorska baterija (3120 mAh)
Samodejni izklop 5 min
Teža, pribl.** 0,21 kg
Merske enote m/cm/mm/ft/inch/ft-inch
Število shranjenih vrednosti 50
Zaščita pred prahom in škropljenjem IP 54
Navoj stojala 1/4"
Prenos podatkov Bluetooth™ 4.2 Low Energy
Barva laserja Rdeča
Merilno območje, do 150 M
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Mnenja o Laserski merilnik razdalj Bosch GLM 150-27 C

Mnenj skupaj (0)
klikni tukaj za oddajo mnenja.


STROŠEK DOSTAVE (dostava za območje Slovenije):

Za spletna naročila nad 100 € je dostava brezplačna.

 • Dostava lažjih izdelkov (do 2 kg) znaša 3,50 €  (DDV že vključen v ceno).
 • Splošna cena dostave znaša 4,00 € (DDV že vključen v ceno).
 • Cena dostave težjih artiklov je 4,50 € (DDV že vključen v ceno).


Pakete dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije, ali GLS. Vozičke za orodje ter delovne pulte dostavljamo s Hitro dostavo Slovenskih železnic.

Vozičke za orodje & delovne pulte dostavljamo preko dostavne službe “Slovenske železnice – dostava malih pošiljk” , ki pa ne omogoča plačila po povzetju, zato je za vozičke potrebno predplačilo.


Dostava Hrvaška

Naročeno blago dostavljamo tudi na Hrvaško.

Strošek dostave znaša 8 € ali 10 € za težje pošiljke.

Odkupnine za Hrvaško niso mogoče - potrebno je plačilo vnaprej.

Dostava na Hrvaško ni mogoča za Vozičke za orodje, delovne pulte ter kaminske peči.


NAČINI DOSTAVE

Naročeno blago lahko na našem naslovu osebno prevzamete, paket lahko dostavimo na vaš naslov z dostavno službo Pošte Slovenije, ali pa ga pošljemo v vam najbližji paketomat PS.

Prevzem blaga - ko bo naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas bomo obvestili preko spletne trgovine s spremembo statusa naročila v : PRIPRAVLJENO ZA PREVZEM. Prevzemi so možni v delovnem času med 9:00 in 15:00.

Dostava na vaš naslov - paket pripravimo in ga pošljemo na vaš naslov s dostavno službo, ki običajno dostavi naslednji delovni dan. Paket je iz naše strani oddan, ko prejmete obvestilo o spremembi statusa naročila v: ODPREMLJENO.

Dostava v paketomat - Za dostavo v paketomat ob oddaji naročila vpišite naslov paketomata (naslov lahko izberete iz spodnjega seznama). 

Paketomati Pošte Slovenije - https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Seznami/PS%20Paketomat%20-%20seznam%20za%20naslavljanje.pdf

Naročeno orodje lahko v spletni trgovini poravnate na več načinov:

 • Po povzetju 
  • Po povzetju lahko kupnino poravnate samo do zneska 1000€. Nad tem zneskom se možnost plačila po povzetju odstrani.

 • S plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro)  - preko aplikacije PayWiser - Intech d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana.
 • Paypal - plačilo na naš Paypal račun. Doda se strošek provizije (1%) za plačilo preko Paypal sistema.

 • Predračun oz. plačilo preko spletne banke  - Za nakazilo kupnine po predračunu (UPN) so dovolj navodila, ki se vam izpišejo ob izbiri tega načina plačila. Ista navodila prejmete tudi v pregledu naročila, ki ga boste prejeli na vaš email.
 • Ste proračunski uporabnik? Oddajte naročilo, v opombah pa navedite za katero ustanovo gre. Orodje boste prejeli na vaš naslov, račun pa elektronsko preko UJP.
 • Pri osebnem prevzemu na našem naslovu lahko kupnino poravnate z gotovino ali s plačilnimi karticami.
 • Obročno plačevanje Leanpay - plačilo na obroke je možno za nakupe nad 200 €.


Pogosta vprašanja

 • KAJ JE PAYWISER? Ponudnik PayWiser vam ponuja varen in enostaven način plačevanja s kreditno kartico. Do podatkov o plačilni kartici kupca trgovec nima dostopa oz. vpogleda. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatki o plačilni kartici vnašajo izključno na varnih straneh banke. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami je tako kupec preusmerjen na varne spletne strani, ki jih upravlja procesni center PayWiser in banka s katero ima trgovec / procesni center sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Verified by Visa in MasterCard SecureCode1 omogočata, da lahko z uporabo plačilne kartice kupec vsak spletni nakup dodatno zaščiti z uporabo varnostnih protokolov sistema 3Dsecure.
 • KAJ JE PAYPAL? PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil. Z več kot 133 milijoni uporabnikov v 106 državah po svetu, spada PayPal med največje in najbolj priljubljene spletne plačilne sisteme med spletnimi trgovci in potrošniki.

 • Zakaj nad 1000€ ne omogočate plačila po povzetju ampak zgolj plačilo po predračunu? Orodja nad 1000€ so običajno težja in v primeru neprevzema paketa za nas nastanejo visoki stroški neuspele dostave.
 • Zakaj za določene artikel ne omogočate plačila po povzetju? Nekaj artiklov naši ponudbo spada med specialna orodja, kar pomeni, da jih je potrebno naročiti posebej za stranko pri proizvajalcu. Ti izdelki so manj prodajni, zato se jih ne drži na lastni zalogi, in tudi ne na zalogi dobaviteljev. Dobavni rok je daljši, orodja pa ob morebitnem preklicu naročila v zadnjem trenutku, ne moremo imeti na zalogi, zato za te izdelke ponujamo zgolj plačilo vnaprej - plačilo po predračunu / spletna banka / kartice / Paypal.
naj-spletni-nakupnaj-spletni-nakup

NAJBOLJŠI IZDELKI NA ZALOGI